Τηγανητή μπανάνα: Η συνταγή που θα σε ξετρελάνει!

Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πολύ όταν τηγανίζουμε τις μπανάνες.

ΥΛΙΚΑ




4 μπανάνες

60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

150 γρ. καλαμποκάλευρο

Μισό κ.γ. σόδα

160 ml. γάλα πλήρες

2 μέτρια αυγά

1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Μέλι και τριμμένα φιστίκια για το σερβίρισμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com






© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης