Μοσχαρίσια τηγανιά

Χρησιμοποιούμε κολοκύθι στην τηγανιά μας για ακόμη πιο έντονη γεύση.

ΥΛΙΚΑ




400 γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες

1 κίτρινη πιπέρια, κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες

1 κολοκύθι, κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες

70 γρ. bbq sauce

6 γρ. σόγια sauce

50 ml. κόκκινο κρασί

Ελαιόλαδο

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης