«Πράσινη» μακαρονάδα
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Αν αγαπάτε τα λαχανικά και προσέχετε τη διατροφή σας αλλά έχετε και μια αδυναμία στα ζυμαρικά, αυτή η μακαρονάδα με φρέσκα λαχανικά είναι ότι πρέπει για εσάς. Με λίγες θερμίδες και υψηλή θρεπτική αξία, θα γεμίσει ευχάριστα το πεινασμένο στομάχι σας και θα σας κρατήσει σε φόρμα.
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
1 μεγάλη ντομάτα
2 χρωματιστές πιπεριές
½ σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
100γρ. φέτα ή παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Βράζετε τα μακαρόνια με τον γνωστό τρόπο, μέχρι να γίνουν al dente.
2. Ψιλοκόβετε τη ντομάτα, τις πιπεριές και το τυρί.
3. Στραγγίζετε τα μακαρόνια και χαμηλώνετε τη φωτιά στη κατσαρόλα, προσθέτοντας λάδι και σκόρδο.
4. Ρίχνετε τα μακαρόνια, ανακατεύετε καλά και χαμηλώνετε τη φωτιά, και στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω τη ντομάτα και τις πιπεριές μαζί με φρέσκο πιπέρι.
5. Τέλος, ρίχνετε τα κομματάκια του τυριού και ανακατεύετε.