Υπέροχα κεφτεδάκια γαλοπούλας γεμιστά με μοτσαρέλα
#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει
ΥΛΙΚΑ
60 ml. ελαιόλαδο
4 σκ. σκόρδο, λιωμένες και χωρισμένες στα δύο
2 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
700 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο
1 μεγάλο αυγό
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, και έξτρα για το γαρνίρισμα
1 μοτσαρέλλα, κομμένη σε κάθετες φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com