Mille feuille με λευκή σοκολάτα και φρούτα
Tέλειο γλυκό
Βάζουμε βάρος πάνω από το κάθε φύλλο σφολιάτας ώστε να μη φουσκώσει. Πασπαλίζουμε τα φύλλα με άχνη για να καραμελώσουν τα φύλλα σφολιάτας.
ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
500 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης
200 γρ. λευκή σοκολάτα (
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Αχνή ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com