Υπέροχα μαρεγκάκια (Μπεζέδες) με 5 υλικά

#tsoulotip: Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο για να ψηθεί η μαρέγκα. Σε περίπτωση που πάρει γρήγορα χρώμα η μαρέγκα χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

250γρ. ζάχαρη άχνη

250γρ. ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Χρώματα ζαχαροπλαστικής (πράσινο, κίτρινο, μπλε)

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης