Tiger bread (ψωμί της τίγρη)

Πατούλια Κατερίνα

Αν ο χυλός κολλάει στο κουτάλι το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Απλώνουμε το χυλό σε όλη την επιφάνεια της ζύμης με ένα κουτάλι.




ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το ψωμί:

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

7 γρ. μαγιά

1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

½ κ.γ. αλάτι

300 -350 ml. νερό

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης