Ice cream sandwich, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Προσέχουμε να μην είναι πολύ καυτή η σοκολάτα όταν την προσθέσουμε στο παγωτό ώστε να μην κόψει.

ΥΛΙΚΑ
170 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ (24 τμχ.)
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 ml. κρέμα γάλακτος πλήρης, παγωμένη
400 ml. ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης