Ψητά ροδάκινα με καραμέλα γάλακτος
Τέλεια ροδάκινα
Μόλις βγάλουμε τα ροδάκινα από το φούρνο θα παρατηρήσουμε ότι η τρύπα που δημιουργήσαμε έχει υγρασία την οποία θα πρέπει να αδειάσουμε χύνοντας τη.
ΥΛΙΚΑ
4 ροδάκινα
300 ml κρέμα γάλακτος πλήρης & έξτρα 150 ml, για το σερβίρισμα
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα για το πασπάλισμα των φρούτων
2 πρέζες αλάτι
100 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
50 γρ. φουντούκι θρυμματισμένο
Διάβασε την συνταγή στο giorgostsoulis.com