Κιμαδόπιτα
Πρέπει να έχει εξατμιστεί εντελώς η υγρασία από τον κιμά, για να μην πανιάσουν τα φύλλα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά, από σπαλομπριζόλα
2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
10 φύλλα κρούστας
250 ml ζωμό βοδινού
1 κ.σ. Worcestershire sauce
2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
6-7 φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com