Η μουσταλευριά της Τασούλας
#tsoulotip: 1. Προσθέστε κατευθείαν το γαρνίρισμα από πάνω αφού σερβίρετε το μείγμα στα μπολάκια γιατί αν το κάνετε αργότερα θα πήξει το μείγμα και δε θα κολλήσει σωστά το γαρνίρισμα από πάνω.
#tsoulotip: 2. Επιλέξτε αλεύρι για πιο κρεμώδες αποτέλεσμα ή σιμιγδάλι για πιο παχύρευστη υφή.
ΥΛΙΚΑ
850 ml. λευκό μούστο
130 γρ. ψιλό σιμιγδάλι
Για το γαρνίρισμα:
Κανέλα τριμμένη
Καρυδόψιχα, ωμή, ψιλοκομμένη
Καβουρδισμένα ή ωμά αμύγδαλα (ψιλοκομμένα)
Σουσάμι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com