Pizza Monkey bread, από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Τα ζυμαράκια δεν χρειάζεται να είναι ολοστρόγγυλα!
ΥΛΙΚΑ
200 ml γάλα, πλήρες
550 γρ. αλεύρι, σκληρό
85 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά, medium
9 γρ. μαγιά, ξερή
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Ελαιόλαδο για το άλειμμα της φόρμας
Για το μείγμα ιταλικών μπαχαρικών:
2 κ.σ. βασιλικό, ξερό
2 κ.σ. ρίγανη, ξερή
¼ κ.σ. γλυκάνισο, ξερό
2 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. δεντρολίβανο
Για τη γέμιση:
70 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. μείγμα ιταλικών μπαχαρικών
1 σκ. σκόρδο, λιωμένη
¼ κ.γ. μπούκοβο
260 γρ. μοτσαρέλα buffalo, κομμένη σε κομμάτια
25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
110 γρ. φέτες σαλάμι αέρος, λεπτοκομμένες
120 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com