Συνταγή για σκοπελίτικη στριφτή τυρόπιτα
#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ, διότι το ζυμάρι δεν το απορροφά και ανοίγει πιο εύκολα.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
550 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
220 γρ. νερό, χλιαρό
15 γρ. ξύδι
4 κ.γ. ελαιόλαδο
10 γρ. αλάτι
Κορν φλάουρ
Για τη γέμιση:
500 γρ. φέτα, τριμμένη
500 γρ. ανθότυρο, τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο, για το άλειμμα
Για το σερβίρισμα:
Μέλι
Παπαρουνόσπορο
Περισσότερα στο giorgostsoulis.com