Στακομακαρονάδα από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Μπορούμε να μαγειρέψουμε και τη φέτα στην κατσαρόλα για να αποκτήσει το πιάτο μια πιο κρεμώδη υφή.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. σπαγγέτι
120 γρ. στακοβούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
6 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:
100 γρ. φέτα, κομμένη σε κυβάκια

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης