Η συνταγή της ημέρας: Ψητή τσιπούρα με βλήτα

Ερμιόνη Σαρρή

#tsoulotip: Χαράζουμε το ψάρι από την πλευρά του δέρματος σε 2 μεριές, για να μη μαζέψει όταν το ψήσουμε.

Υλικά:

2 τσιπούρες, φιλεταρισμένες με το δέρμα τους

360 γρ. βλήτα, καθαρισμένα

Χυμό από 1 λεμόνι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Πίκλα γλιστρίδας

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης