Πώς θα πετύχεις τις πιο τραγανές πίτες για σουβλάκι
#tsoulotip: Όση ώρα ανοίγουμε τα μπαλάκια, καλύπτουμε τα υπόλοιπα με μία βρεγμένη πετσέτα για να μην ξεραθούν.
ΥΛΙΚΑ
Για το προζύμι:
100 γρ. αλεύρι, μαλακό
8 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
100 ml νερό, χλιαρό
Για τη ζύμη:
450 γρ. αλεύρι, μαλακό
1 κ.σ. αλάτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
250 ml νερό, χλιαρό
Για το σερβίρισμα
300 γρ. γιαούρτι
2 κ.σ. άνηθο
Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com