Φτιάχνουμε ρυζόπιτα

#tsoulotip: Ξεπλένουμε καλά το ρύζι για να φύγει όλο το άμυλο, ώστε να μην κολλάει όταν το αφήσουμε να κρυώσει.

ΥΛΙΚΑ

9 φύλλα κρούστας

340 γρ. ρύζι, γλασέ

160 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

160 γρ. σταφίδες σουλτανίνα

160 γρ. αμύγδαλο, θρυμματισμένο

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

100 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το άλειμμα

850 ml νερό, χλιαρό

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης