Φτιάχνουμε ρυζόπιτα
#tsoulotip: Ξεπλένουμε καλά το ρύζι για να φύγει όλο το άμυλο, ώστε να μην κολλάει όταν το αφήσουμε να κρυώσει.
ΥΛΙΚΑ
9 φύλλα κρούστας
340 γρ. ρύζι, γλασέ
160 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
160 γρ. σταφίδες σουλτανίνα
160 γρ. αμύγδαλο, θρυμματισμένο
500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
100 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το άλειμμα
850 ml νερό, χλιαρό
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com