Καλτσούνια από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα σκαλτσούνια στο ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
450 γρ. αλεύρι, μαλακό
40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. baking powder
1 αυγό, medium
185 ml γάλα, πλήρες
60 ml ηλιέλαιο
1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο
Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Για τη γέμιση:
350 γρ. ξινομυζήθρα
1 αυγό, medium
45 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. κανέλα τριμμένη

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης