Τάρτα με ποικιλία τυριών

Τάρτα με ποικιλία τυριών

Τραγανή, μυρωδάτη και ευχάριστα πικάντικη, μια τάρτα που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα και μέσα σε λίγο χρόνο, για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ως συνοδευτικό σε τραπέζια ή απλώς αν έχετε αδυναμία στα τυριά.

Υλικά
1 φύλλο κουρού
250γρ. μυζήθρα
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη (λιωμένη)
100γρ. ροκφόρ
100γρ. έμενταλ (τριμμένο)
3 αυγά
250γρ. γιαούρτι
πιπέρι

Εκτέλεση
1.Αλείφετε την ταρτιέρα με τη μαργαρίνη και τοποθετείτε το φύλλο.
2.Βάζετε τη μυζήθρα σ' ένα πιάτο και την τρίβετε με το χέρι. Προσθέτετε με τον ίδιο τρόπο το ροκφόρ και το έμενταλ και ανακατεύετε.
3.Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίχνετε το πιπέρι. Προσθέτετε τα τυριά, τη μαργαρίνη και το γιαούρτι και ανακατεύετε.
4.Αδειάζετε το μείγμα μέσα στη ταρτιέρα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Μόλις ροδίσει η επιφάνεια, η τάρτα σας είναι έτοιμη.