Η εύκολη συνταγή για σκορδαλιά με πατάτα

#tsoulotip: Αφήνουμε να εξατμιστεί η υγρασία όταν σουρώσουμε τις πατάτες για περίπου 10 λεπτά, για να μη βγει η σκορδαλιά μαστιχωτή.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους

100 ml ελαιόλαδο

5-6 σκ. σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης