Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα

Μια παραδοσιακή συνταγή επηρεασμένη από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων!


#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.





ΥΛΙΚΑ

Για τα γιουβαρλάκια:

800 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

300 γρ. ρύζι, νυχάκι

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

3 κρόκους, medium

60 ml ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης