Πεντανόστιμο λαγωτό
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κομμάτια 4Χ4εκ.
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
2 ώριμες μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες
100 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για τη σκορδαλιά:
250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο
100 γρ. καρύδια
7 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
130 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com