Μοσχάρι στιφάδο

Ένα κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!


#tsoulotip: Σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις για να μην βράσει και να πάρει ωραίο χρώμα.





ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κομμάτια διαστάσεων 7Χ7εκ.

800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

4 ντομάτες, ψιλοκομμένες

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

¼ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο

¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

2 φύλλα δάφνης

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης