Έχεις ξαναφάει πέστο κολοκυθιού; Ήρθε η ώρα

Μια τέλεια σάλτσα για μακαρόνια, κρεμώδης και μυρωδάτη!

#tsoulotip: Μπορούμε να διατηρήσουμε το πέστο στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.

ΥΛΙΚΑ
150 γρ. κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
1 σκ. σκόρδο, χοντροκομμένη
30 γρ. καρύδια
1 φρέσκο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
50 γρ. παρμεζάνα
4 κλ. δυόσμο, μόνο τα φύλλα
10 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης