Γαλακτομπούρεκο
Για το σιρόπι: Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
Το πιο μυρωδάτο και κρεμώδες γαλακτοπούρεκο που έχετε δοκιμάσει! Μία παραδοσιακή συνταγή για να κλέψετε την παράσταση στο κυριακάτικο τραπέζι.
#tsoulotip: 1. Δεν ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family, διότι η ζάχαρη θα κάτσει στον πάτο της κατσαρόλας και θα δημιουργήσει μία καραμέλα, η οποία θα βοηθήσει στο να μην καεί το γάλα NOYNOY Family. 2. Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε το σιρόπι με πορτοκάλι κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία. 3. Δεν αλείφουμε τα φύλλα με το πινέλο αλλά τα πασπαλίζουμε για να βγουν τραγανά.
Διάβασε τη συνέχεια στον giorgostsoulis.com