Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει γλυκό ψωμί κολοκύθας
"Ένα γλυκό ψωμί που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε!"
#tsoulotip: Βάζουμε την κολοκύθα στο μπολ με το αλεύρι για να μην κάτσει στον πάτο του ψωμιού κατά το ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
120 γρ. κολοκύθα, τριμμένη
320 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. + extra για το άλειμμα
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 γρ. ζάχαρη, καστανή
3 αυγά, medium
120 ml ξινόγαλο
2 κ.γ. baking powder
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου για το άλειμμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com