Η πιο νόστιμη μπουγάτσα με φύλλο αέρος
Η καλύτερη μπουγάτσα με χειροποιήτο φύλλο αέρος που έχει φτιαχτεί ποτέ! Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε!
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων
250 νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. αλάτι
Για την κρέμα προφιτερόλ:
500 ml γάλα, πλήρες
150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. κορν φλάουρ
4 κρόκους αυγού
20 γρ. βούτυρο, παγωμένο
Για το σερβίρισμα:
Κανέλα, τριμμένη
Ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com