Η πιο νόστιμη μπουγάτσα με φύλλο αέρος

Η καλύτερη μπουγάτσα με χειροποιήτο φύλλο αέρος που έχει φτιαχτεί ποτέ! Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε!

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων

250 νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. αλάτι

Για την κρέμα προφιτερόλ:

500 ml γάλα, πλήρες

150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

50 γρ. κορν φλάουρ

4 κρόκους αυγού

20 γρ. βούτυρο, παγωμένο

Για το σερβίρισμα:

Κανέλα, τριμμένη

Ζάχαρη άχνη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης