Φτιάχνουμε ταρτάκια κολοκύθας
Πανεύκολα ταρτάκια με κολοκύθα που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
190 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
110 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
110 γρ. βούτυρο, κατεψυγμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
60 ml νερό
Για τη γέμιση:
2 αυγά, medium
210 γρ. βούτυρο, λιωμένο
200 γρ. καστανή ζάχαρη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
½ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
2 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
2 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.
Για το crumble:
40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
30 γρ. σπόρους κολοκύθας
30 γρ. βούτυρο, παγωμένο
50 γρ. ζάχαρη, καστανή
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com