Η εύκολη συνταγή για σπιτική μπαγκέτα
Μία πανεύκολη συνταγή για την κλασική γαλλική μπαγκέτα!
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, για ζυμάρι
360 ml νερό, χλιαρό
50 γρ. αλάτι
11 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Μία πανεύκολη συνταγή για την κλασική γαλλική μπαγκέτα!
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, για ζυμάρι
360 ml νερό, χλιαρό
50 γρ. αλάτι
11 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com