Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι

Πανεύκολη μακαρονάδα. Θα πάθετε ζαβλαμά με την νοστιμιά της!


#tsoulotip: 1. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, γιατί υπάρχει περίπτωση να κόψει το γιαούρτι. 2. Αν δούμε ότι το τηγάνι είναι πολύ στεγνό όταν προσθέσουμε το γιαούρτι, μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό.





ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ριγκατόνι

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης