Chips γλυκοπατάτας από τον Γιώργο Τσούλη

Πανεύκολα και τραγανά πατατάκια που θα σας λύσουν τα χέρια.

#tsoulotip: 1. Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. 2. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε. 3. Το ηλιέλαιο πρέπει να φτάσει τους 180°C για να τηγανίσουμε.

ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη γλυκοπατάτα, χωρίς τη φλούδα
Παγάκια
Αλάτι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης