Chips γλυκοπατάτας από τον Γιώργο Τσούλη
Πανεύκολα και τραγανά πατατάκια που θα σας λύσουν τα χέρια.
#tsoulotip: 1. Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. 2. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε. 3. Το ηλιέλαιο πρέπει να φτάσει τους 180°C για να τηγανίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη γλυκοπατάτα, χωρίς τη φλούδα
Παγάκια
Αλάτι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com