Σάλτσα τεριγιάκι

Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για τη παραδοσιακή ιαπωνική σάλτσα. Είμαι σίγουρος πως θα τη δοκιμάσετε!


#tsoulotip: Ρίχνουμε το κορν φλάουρ μαζί με το νερό για να μην σβολιάσει το πρώτο όταν το ρίξουμε στην κατσαρόλα.





ΥΛΙΚΑ

70 ml soy sauce

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

5 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. ξύδι, από κόκκινο κρασί

90 γρ. καστανή ζάχαρη

350 ml νερό, χλιαρό

½ κρεμμύδι ξερό, κομμένο στα 4

1+½ κ.γ. κορν φλάουρ

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης