Κοτόπουλο τεριγιάκι (teriyaki)

Κλασική ιαπωνική συνταγή που σίγουρα θα λατρέψετε!


#tsoulotip: Σοτάρουμε πρώτα από την πλευρά της πέτσας να δημιουργηθεί μία ωραία κρούστα.





ΥΛΙΚΑ

900 γρ. μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο

240 γρ. σάλτσα σόγιας

110 γρ. ζάχαρη καστανή

5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο

Αλάτι-πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης