Cannoli

Κλασική συνταγή του ιταλικού νότου. Θα την λατρέψετε σίγουρα!

#tsoulotip: 1. Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι για να μην καούν τα cannoli. 2. Αλείφουμε τα cannoli με νερό για να μην ανοίξουν κατά το τηγάνισμα.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ + extra για το άνοιγμα της ζύμης

2 αυγά, medium

1 κρόκο αυγού

25 ml ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης