Η εύκολη συνταγή για χοιρινό με ελιές, κάπαρη και ντοματίνια
Ένα απλό πιάτο, τόσο λαχταριστό και γεμάτο αρώματα που είμαι σίγουρος πως θα το λατρέψετε!
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε φέτες πάχους 1,5εκ.
150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
50 γρ. ελιές, κομμένες σε ροδέλες
40 γρ. κάπαρη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. worcestershire sauce
50 ml λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
½ κ.σ. κορν φλάουρ
150 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com