Αυγό ποσέ με σπαράγγια και σάλτσα βουτύρου

Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα

4 αυγά ποσέ

200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. χυμό λεμονιού

½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 αστεροειδή γλυκάνισο

50 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ψωμί, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsouslis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης