Λαχταριστά μπουρεκάκια με κιμά
Γευστικότατα μπουρεκάκια που θα λατρέψουν όλοι!
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
270 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
110 γρ. νερό, χλιαρό
7 γρ. ξύδι
2 κ.γ. ελαιόλαδο
5 γρ. αλάτι
Κορν φλάουρ
Για τη γέμιση:
130 γρ. κιμά, αρνίσιο
130 γρ. κιμά, πρόβειο
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ κ.γ. κουρκουμά, τριμμένο
¼ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
5 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
5 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το dip γιαουρτιού:
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com