Eggnog: Πώς θα το φτιάξεις;
Το ποτό των Χριστουγέννων.
#tsoulotip: Πρέπει η φωτιά να είναι χαμηλή και να ανακατεύουμε συνέχεια για να μην βράσουν πολύ τα αυγά και κόψει το μείγμα.
ΥΛΙΚΑ
6 κρόκους αυγού (medium)
150 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
500 ml γάλα, πλήρες
400 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
350 ml ρούμι
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
¼ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γ. κανέλα τριμμένη
Για τη μαρέγκα:
50 γρ. ασπράδια αυγού
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 πρέζα αλάτι
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com