Ρολό χοιρινό γεμιστό με μανιτάρια, λιαστή ντομάτα και γραβιέρα Κρήτης
#tsoulotip: Καλό θα ήταν στο ταψί που θα βάλουμε να ψήσουμε στο φούρνο το κρέας, να ρίξουμε λίγο νερό έτσι ώστε κατά το ψήσιμο να δημιουργήσουμε υγρασία και να μείνει ζουμερό το κρέας.
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πανσέτα, χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλο
2 κ.σ. γλυκάνισο, σπόρους
4 σκ. σκόρδο
20 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των μανιταριών
200 γρ. μανιτάρια, λευκά κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες
100 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
150 γρ. γραβιέρα Κρήτης, κομμένη σε μικρά κυβάκια
4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Αλάτι, χοντρό
2 κ.σ. πιπέρι, χοντρό (κόκκους)
4 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
Για το γλάσο:
150 γρ. μέλι
100 γρ. ζάχαρη, καστανή
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com