Gingerbread cookies
Κλασικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
#tsoulotip: Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για να γίνει πιο σφιχτή. Όταν βγάλουμε τα κομμάτια ζύμης από το ψυγείο, θα τα βγάλουμε ένα –ένα ώστε να μην μας μαλακώσουν τα τελευταία που θα ανοίξουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τα μπισκότα:
700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και επιπλέον για το άνοιγμα της ζύμης
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. τζίντζερ, τριμμένο
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
1 κ.γ. κανέλα
130 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com