Έτσι θα φτιάξεις Croque Monsieur & Croque Madame
Ένα από τα πιο κλασικά brunch.
ΥΛΙΚΑ
60 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
30 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
3 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
Μουστάρδα colman’s, για το άλειμμα
Για τη μπεσαμέλ:
500 ml γάλα ΝΟΥΝΟΥ πλήρες, ελαφρώς ζεσταμένο
110 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
60 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τα madame:
1 αυγό, large
Ρόκα
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com