Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο, από τον Γιώργο Τσούλη

Πανεύκολη συνταγή με μόλις 5 υλικά που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. ραβιόλι

300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

700 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

100 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης