Πεντανόστιμα τορτελίνια με μοσχάρι και κολοκύθια
Λαχταριστά ζυμαρικά με ζουμερό μοσχάρι και κόκκινη σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. τορτελίνια
500 γρ. μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 κολοκύθι, κομμένο σε ροδέλες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. ντομάτα κονκασέ ή έτοιμη σάλτσα ντομάτας
2 κ.σ. βασιλικό, ξερό
400 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Φέτα, θρυμματισμένη
Ρίγανη, ξερή
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com