Πώς θα φτιάξεις αφράτα πιτάκια με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας
Ζουμερά πιτάκια γεμιστά με τυρί, σκέτη λιγούρα.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
380 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
9 γρ. μαγιά, ξερή
250-280 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. baking powder
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη γέμιση:
160 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια
Κέτσαπ, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com