Ψαροκροκέτες με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα με τρούφα

Τραγανές μπουκίτσες ψαριού, συνοδευόμενες από μία μυρωδάτη πατατοσαλάτα.

ΥΛΙΚΑ

Για τις ψαροκροκέτες:

500 γρ. φιλέτο παγκάσιους, κομμένο σε μικρές κάθετες φέτες πάχους 3 εκατοστών

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

3 αυγά, medium

2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 κ.σ. μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης

1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Χυμό ½ λεμονιού, για το σερβίρισμα

Για την πατατοσαλάτα:

5 πατάτες μέτριες, βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια

1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

150 γρ. μαγιονέζα με τρούφα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης