Λαχταριστή μπουγάτσα με κιμά

Κιμαδόπιτα με φύλλο αέρος, χορταστική και μυρωδαάτη.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων

250 ml νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση:

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

½ κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης