Υπάρχει ένα μυστικό υλικό που πρέπει πάντα να βάζεις στη σάλτσα για την πίτσα

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει ένα μυστικό υλικό που πρέπει πάντα να βάζεις στη σάλτσα για την πίτσα

Αυτό το υλικό πρέπει να έχει η σάλτσα σου

Λατρεύεις την σπιτική πίτσα και λατρεύεις και την πίτσα γενικά. Κι αφού έμαθες να φτιάχνεις σπιτική ζύμη για πίτσα στο λεπτό ήρθε η ώρα της κόκκινης σάλτσας.

Υπάρχει ένα μυστικό συστατικό που πρέπει πάντα να το βάζεις στην σάλτσα για την πίτσα, είτε είναι κόκκινη σάλτσα ντομάτας είτε λευκή με κρέμα.



Το μυστικό είναι η τριμμένη παρμεζάνα, την οποία θα βάλεις στην σάλτσα ντομάτας και θα την συμπληρώσει αρμονικά.

Το μυστικό είναι η τριμμένη παρμεζάνα, την οποία θα βάλεις στην σάλτσα ντομάτας και θα την συμπληρώσει αρμονικά. Και δεν είναι μόνο η γεύση της παρμεζάνα που θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω. Η παρμεζάνα θα δώσει μια πιο παχιά υφή στην σάλτσα, η οποία θα κάτσει πάνω στην ζύμη ιδανικά. Αν η σάλτσα είναι πολύ υδαρή, η ζύμη δεν θα παραμείνει τραγανή. Οπότε για να έχεις μια ζύμη πίτσας τραγανή και ιταλική, βάλε παρμεζάνα στη σάλτσα.