Η συνταγή για vegan λαχανοντολμάδες

Το αγαπημένο μας παραδοσιακό πιάτο στη vegan εκδοχή του.

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλο λάχανο

580 γρ. φακές, βρασμένες

190 γρ. άγριο ρύζι

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

½ κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη

¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα:

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

400 γρ. χυμό ντομάτας

600 ml ζωμό λαχανικών

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

50 γρ. σταφίδες σουλτανίνα

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης