Σούπα ράμεν με κοτόπουλο, μανιτάρια και νουντλς
Κλασική κινέζικη συνταγή που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Αν δούμε πως το κοτόπουλο δεν έχει ψηθεί, το μεταφέρουμε στο φούρνο στους 180°C στον αέρα.
ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλου, με δέρμα
30 γρ. νουντλς αυγού
150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα στα 4
150 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές κάθετες φέτες
40-50 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1+½ κ.γ. μείγμα 5 spices
1.500 ml ζωμό κοτόπουλου
1 κ.σ. worcestershire sauce
1 κ.σ. soy sauce
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το μείγμα 5 spices:
6 φύλλα αστεροειδή γλυκάνισου
2 κ.σ. μάραθο, ξερό
3 κ.γ. πιπέρι, σε κόκκους
1+½ κ.γ. γαρύφαλλο, ολόκληρο
1 στικ κανέλας
Για το σερβίρισμα:
6 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
1 καρότο, κομμένο σε μπαστούνια
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
Βραστό αυγό
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com