Σήμερα φτιάχνουμε φρυγαδέλι
Κλασικός μεζές που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
1.500 γρ. αρνίσια μπόλια
500 ml ξινόγαλο
3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
3 σκ. σκόρδο, σπασμένες
3 κ.σ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Τζατζίκι, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com